• Vi afslutter indsamlingen til Ukraine

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    TAK for den overvældende opbakning 🙏 
    Stort tak | Indsamling afsluttet
    se denne email i din browser

    Stort TAK for indsatsen

    Vi vil gerne sige tak til alle, som har indleveret tøj, sko og udstyr til vores 10 butikker for at hjælpe den krigsramte befolkning i Ukraine. Jeres indsats og hjælp har været ekstremt overvældende. Udover at det har gjort os alle i Friluftsland utroligt berørte, så viser det også, at der eksisterer meget omtanke og medmenneskelighed blandt vores kunder og i befolkningen generelt.

    Grundet den store opbakning til initiativet, har vi været nødsaget til at leje en ekstra container på vores fjernlager for at få plads til det hele. Som det ser ud nu, er butikkerne nemlig propfyldte med kasser og poser fyldt med tøj og udstyr til Ukrainere på flugt fra deres hjem. Vi arbejder på højtryk for at få det hele sorteret, pakket og klargjort efter hjælpeorganisationernes forskrifter, så det hurtigst muligt kan komme hen til de mennesker, der har brug for det.

    Indtil da, er vi desværre nødsaget til at lukke for indsamlingen. Så til alle jer, der ikke har nået at aflevere det, I har samlet sammen - tusind, tusind tak. Men vi må i stedet henvise til andre initiativer og hjælpeorganisationer.

    Vi arbejder lige nu på at øge kapaciteten, for allerede nu kan vi se, at vi har modtaget langt mere, end hvad der kan være i den ene lastbil, som vi oprindeligt havde kalkuleret med. Vi er derfor i dialog med blandt andet Røde Kors og Red barnet om fremtidige måder at hjælpe på. De flygtninge der snart begynder at komme til Danmark vil nemlig også få brug for både tøj, sko og udstyr. Det betyder, at en del af det, der er blevet indsamlet, vil gå til de Ukrainere, der kommer her til landet.

    Vi vil også gerne sige tak til alle jer, der på andre måder har tilbudt jeres hjælp. Vi er meget taknemmelige, og tager selvfølgelig fat på jer i det omfang, vi eventuelt får brug for det. 

    Ønsker du at bidrage økonomisk for at hjælpe de civile i Ukraine, henviser vi til en af de mange nødhjælpsorganisationer, der findes.

    Støt Dansk Røde Kors' arbejde i Ukraine her
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers