• Er din sovepose varm nok? Stor guide til komforttemperatur på soveposer!

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Find den rigtige sovepose til efteråret og vinteren I Kom med til Copenhagen Climbing Festival I Spar 20% på sovegrej*
    Find den rigtige sovepose | Copenhagen Climbing Festival i Beta Boulders
    se denne email i din browser

    Hvad betyder soveposens komforttemperatur?
    Soveposen er noget nær uundværlig, men det kan være lidt af en kunst at vælge den rigtige. Vi guider til, hvordan du finder en sovepose, der passer til dit behov.

    Du kan også spare 20 % på udvalgt soveposer, liggeunderlag, telte og hængekøjer til og med mandag. 👇

    Find den rigtige sovepose til dit behov
    En sovepose, der passer til forholdene er en af de vigtigste forudsætninger for en god nats søvn, når du er på tur. Men hvordan er det lige med de temperaturangivelser, der står på soveposen?

    Ovre på bloggen kan du blive klogere på hvad soveposernes komforttemperaturer betyder, samt hvordan du kan bruge dem, når du skal vælge sovepose.
    Læs blogindlægget her
    Danish Outdoor Festival

    Ses vi til Danish Outdoor Festival i weeekenden? 🌳⛺️

    Festivalen skydes i gang i morgen kl. 15 på shelterpladsen "De Små Fisk" i Silkeborg, og du kan, foruden at møde en masse ligesindede outdoorinteresserede, gå på opdagelse i varer og inspiration blandt de mange festivaludstillere og -aktører. Friluftsland er til stede på festivalen, og vi glæder os super meget til en weekend i friluftslivets tegn!

    Det er gratis at deltage på festivalen, og den varer helt indtil på søndag kl. 15. Læs mere i begivenheden eller på danishoutdoorfestival.dk

    Læs mere om festivalen her
    Copenhagen Climbing Festival
    Den 17. og 18. september afholder Beta Boulders den første udgave af "Copenhagen Climbing Festival" - en todages klatrekonkurrence og -festival for klatrere på alle niveauer.

    Første del bliver afholdt som "totalboulder"-konkurrence med 30 problemer i alle sværhedsgrader i Beta Boulders South. De bedste mænd og kvinder kvalificerer sig til søndagens semifinaler, der bliver afholdt i Beta Boulders West. De bedste fra semifinalerne går sig videre til "superfinalen" søndag aften. Der vil også blive afholdt en minikonkurrence for alle dem, der ikke kvalificerede sig til semifinalen - og der er mulighed for at vinde præmier på alle niveauer.

    Du kan læse mere om eventet, se det fulde program og købe din billet til konkurrencen her. Køber du billet inden søndag får du en gratis børste med i købet. Ønsker du bare at komme til festivalen og efterfesten, er der gratis adgang.
    Læs mere om Copenhagen Climbing Festival
    *Tilbuddet gælder t.o.m. mandag den 5. september og gælder ikke Hilleberg og Fjällräven eller i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabataftaler. Tilbuddet gælder hængekøjer, liggeunderlag, soveposer og telte.

    Besøg os i København, Field’s, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Århus, Randers & Aalborg eller på friluftsland.dk
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers