• Close-up: Emma's Everest | Nyhed: Osprey Mutant Nimsdai

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Læs om Emma Østergaards ekspedition til Manaslu (8.163 m) | Se Ospreys nye rygsæk, udviklet i samarbejde med Nirmal "Nims" Purja | VIP-dag på søndag!
    se denne email i din browser

    Emma's Everest - et projekt, der handler om at gøre drømme til virkelighed

    Emma Østergaard satte sig i 2020 for at udleve en drøm, der for alvor kom til live under en bestigning af Kilimanjaro i 2019 - hun ville bestige Mount Everest!


    Men hvordan gør man lige det, når man ikke selv har erfaring med klatring og bjergbestigning? Et besøg i Friluftsland Aarhus satte Emma i kontakt med vores  samarbejdspartner Jakob Urth, og sammen lagde de en plan, der skulle gøre Emma klar til at bestige Mount Everest i 2023.

    I det følgende kan du læse mere om sidste næstsidste skridt af projekt "Emma's Everest" - en ekspedition til en af Himalyas andre giganter - Manaslu (8.163 m) .

    Drømme, skuffelser, eufori og tragedie på Manaslu

    Emma Østergaard og Jakob Urth er for nylig hjemvendt fra godt halvanden måneds ekspedition til Himalaya for at bestige verdens 8. højeste bjerg, Manaslu (8.163 m).

    Ovre på bloggen kan du læse Emmas beretninger fra en Manaslu-sæson, der blev alt andet end gennemsnitlig, og bød på krævende forhold, svære beslutninger og voldsomme oplevelser.

    Læs Emma's blogindlæg om eksepditionen til Manaslu
    Osprey har til efteråret lanceret en spændende ny rygsæk, der er udviklet i samarbejde med den ikoniske nepalesiske bjergbestiger Nirmal Purja - bedre kendt som Nims, eller Nimsdai. Rygsækken blev udviklet til Nims og hans teams historiske vinterbestigning af K2, så den har allerede vist sit værd!

    Mutant Nimsdai 90 er et monster af en rygsæk, designet til de allermest krævende ture. Rygsækken er både let og robust, og trods det enkle, strømlinede design er den er spækket med detaljer, der gør ekspeditionslivet lidt nemmere.

    Se rygsækken i webshoppen eller prøv den på i Friluftsland København.
    Se Osprey Mutant Nimsdai i webshoppen

    VIP-dag på søndag!

    På søndag holder vi ekstraordinært åbent i alle vores butikker fra 10 til 16*, og giver eksklusiv rabat til vores VIP-kunder.

    Som modtager af vores nyhedsbrev er du VIP-kunde. Hold øje med din mail i morgen eftermiddag, hvor du får tilsendt din VIP-kode, der giver rabat i butikkerne og i webshoppen til og med søndag!

    *Friluftsland Fields har åbent søndag den 30. oktober kl. 10-20.

    Besøg os i København, Field’s, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Århus, Randers & Aalborg eller på friluftsland.dk
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Føj os til din adressebog
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers