• I klatringens verden: Fra bouldering til trad

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Bjørn Iisager udforsker et nyt hjørne af klatringen I Spar 20% på udvalgt sovegrej*
    Ny klatreviden  | Fra bouldering til trad
    se denne email i din browser

    Klar til sommerens klippeture
    Selvom mange af os er vant til at tænke på Danmark som et land uden klipper, har vi masser af fantastisk klippeklatring indenfor rækkevidde. Og klippeklatresæsonen er i fuld gang, både på Bornholm og i det sydsvenske!

    Ovre på bloggen kan du læse om hvordan en af Danmarks bedste klatrere opdagede en dimension af klatring, han ikke vidste han savnede, da han begyndte at klatre på egne sikringer. 

    Fra bouldering til trad med Bjørn Iisager
     
    Bjørn Iisager har i mange år været en af Danmarks absolut bedste klatrere, og har adskillige hårde sportsruter og -boulders fra legendariske crags i et hav af lande på CV'et. Han har desuden konkurreret i World Cup'en og vundet danske mesterskaber i både bouldering og lead.

    For et par år siden begyndte Bjørn at klatre på egne sikringer, og her opdagede han en ny dimension af klatring - efter mere end 15 år med sportsklatring og bouldering verden over. Ovre på bloggen kan du læse mere om Bjørns oplevelse af skiftet fra bouldering til trad - og måske få inspiration til at udforske grænserne af din egen klatrehorisont.
    Læs blogindlægget her
    Se vores store udvalg af udstyr til al slags klatring
    Spar 20% på liggeunderlag*
    Spar 20% på soveposer*
    Spar 20% på hængekøjer*
    *Tilbuddet gælder t.o.m. mandag den 30. maj og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Tilbuddet gælder liggeunderlag, soveposer og hængekøjer. Fjällräven er undtaget. 
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers