• Det bedste udstyr til alle slags eventyr 🏔️🏕️

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    The North Face Summit Series: Kvalitetsudstyr i topklasse I Arc'teryx sætter fokus på bæredygtighed I Outlet - spar op til 40%
    The North Face Summit Series | Outlet - spar op til 40%
    se denne email i din browser

    Når kun det bedste udstyr er godt nok
    Vi sætter fokus på Summit-serien fra The North Face, som er en kollektion af teknisk beklædning til alt fra alpine ekspeditioner til andre former for friluftsliv, hvor det er rart med noget kvalitetsudstyr, der kan klare forskellige former for vejrforhold og aktiviteter.

    Du kan også læse om Arc'teryx' nye bæredygtighedsstrategi eller gå på opdagelse i vores oulet, hvor du finder mange gode tilbud på kvalitetsudstyr til friluftsliv. 

    Se alle tilbud i webshoppen her

    Every Summit has a story
    Merus svære stigning Shark's Fin er en 6.450 m høj udfordring. En granitvæg, der kræver den højeste respekt. Det kræver mere. For at bestige denne top og andre lignende toppe rundt om i verden, kræver det udstyr, der er udviklet til at øge dit potentiale. Til at modstå naturens og tidens prøvelser. Udviklet til de bedste, når selv de bedste har nået deres grænse.
     
    Summit Series er skabt af atleter for atleter. Produkterne er blevet sat på prøve af nogle af verdens dygtigste eventyrere under utallige ekspeditioner, hvor de har mødt de hårdeste udfordringer.

    Summit Series klarer både de små og store eventyr
    Summit Series fra The North Face er udviklet til at klare de mest krævende eventyr i udfordrende forhold.

    Det betyder dog ikke, at serien ikke også er til dig, der er ude efter rigtig godt kvalitetsudstyr til vandreturen, skituren eller andet aktivt turbrug. 
    The North Face Mens Summit L5 Futurlight Jacket
    F.eks. vil skaljakken i serien - Mens Summit L5 Futurelight Jacket - være en rigtig godt bud på en skaljakke til alt fra sommerens våde vandreture i fjeldet til brug på vinterens krævende alpineventyr. Uanset hvornår du kræver lidt mere af en jakke, vil denne være et oplagt valg. 
    The North Face Womens Summit Down Hoodie
    Til kvinder vil vi fremhæve Womens Summit Down Hoodie, som er en imponerende let og varm dunjakke med 800 fillpower dun. Vægten er på under 400 gram, og den er komprimerbar nok til at have med i rygsækken, når der er brug for en varmejakke på vandre- eller klatreturen. En virkeligt anvendelig jakke, der kan bruges til alle former for alpine og ikke alpine eventyr året rundt.
    Se alt fra The North Face Summit Series
    En bæredygtig fremtid
    Friluftsland har altid sat en ære i at forhandle et bredt udvalg af markedets bedste friluftsudstyr, men vi er også rigtig stolte af at forhandle nogle af de mærker, der tager bæredygtighedsudfordringen alvorligt, og gør en målrettet indsats for at forme en fremtid, hvor vi forbruger mindre og producerer bedre. 

    Læs blogindlægget om Arc’teryx' strategi for, hvordan de kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. Strategien lanceres under navnet “Do Right”, og består af en række håndgribelige mål. Blandt andet vil Arc'teryx barbere to tredjedele af drivhusgasregnskabet af inden 2030 - hvilket i sig selv er et ambitiøst mål.
    Læs om "Do right" kampagnen her
    Se et udpluk af vores tilbudsvarer herunder. Eller find alle tilbudsvarer i webshoppen
    Se alle tilbud i webshoppen
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers