• Nyhed: Arc'teryx Beta Long Jacket 🔥

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Ny skaljakke til mænd fra de canadiske skaljakke-eksperter
    Ny Beta Long fra Arc'teryx: Go Longer
    se denne email i din browser
    NYHED: Mens Beta Long Jacket 
    Ultimativ komfort og ekstra beskyttelse er nøgleord, når det kommer til den nye Beta Long Jacket fra Arc'teryx. Skaljakken har et længere design, der går ned over hofterne, men vægten ligger stadig på under 500 gram, hvilket er imponerende for en jakke i den klasse.

    Den lave vægt betyder dog ikke, at der er sparet på de tekniske detaljer. Beta Long Jacket er fremstillet i en 3-lags GORE-TEX konstruktion og en slidstærk overflade i nylon. Alligevel er jakken blød behagelig og hverken knitrer eller larmer, når du bevæger dig gennem terrænnet. Det kan du takke den bløde og lette C-Knit bagside for. 

    Beta-serien
    Beta-serien er Arc’teryx’ mest alsidige serie af skalbeklædning, og er designet til al slags friluftsbrug året rundt. Det lykkes Arc’teryx rigtig godt med, og Beta-jakkerne kan vitterlig bruges til nærmest alt.
    Hvor de skaljakker, der er designet til klatring, ofte kan være lige minimalistiske nok til f.eks. vandring eller skiløb, og de skispecifikke jakker kan blive lidt tunge og klodsede til let sommerbrug, forsøger Beta-serien at ramme den gyldne middelvej mellem lav vægt, høj slidstyrke og alle de nødvendige detaljer.
      
    Se Arc'teryx Mens Beta Long her
    Fuld vejrbeskyttelse here året rundt
    Beta Long er en utroligt alsidig skaljakke, der egner sig til et væld af aktiviteter både sommer og vinter. Brug den, når uvejret viser sig på sommerfjeldet, til friluftsliv hele året rundt, til vinteraktiviteterne med et varmt mellemlag og inderlag eller til hverdag når du vader rundt i byen eller cykler til og fra arbejde. Det længere design gør, at du holder dig ekstra tør selv uden skalbukser på. 

    Åndbar og komfortabel 
    Når du bruger Beta Long til aktiv brug i vådt vejr, får du glæde af den åndbare membran og ventilationslynlåsene under armene. Dem får du glæde af, når du okser op ad bjerget i regnvejr eller løber på langrend, mens sneen daler. Kombineres med de rigtige inderlag, kan du dermed holde dig tør både inderst og yderst. 

    Læs mere om Arc'teryx Beta Long i blogindlægget her.
    Læs blogindlægget om Arc'teryx Beta Long Jacket
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers