• Inspiration til friluftsjulegaverne🌲

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Et stort TAK: Så meget indsamlede vi til Den Danske Naturfond 💚
    Black Weekend: Hold øje med din mail | Masser af julegaveinspiration
    se denne email i din browser
    Kom i hus med friluftsjulegaver og ønskeliste
    Julen er lige om hjørnet! Vi har samlet lidt inspiration til lækre julegaver, så du nemt kan finde gaven til din friluftsinteresserede fætter eller din vandreglade moster. Måske kan du endda selv blive inspireret til at lave en ønskeliste, der er nem at gå til - hvad enten du ønsker dig ting til at sove i det fri, klatreudstyr eller ny vandrerygsæk.

    Vi vil også gerne sige et KÆMPE tak til alle jer, der var med til at støtte Den Danske Naturfond ved at købe varer mærket med "Et Grønnere Valg". Vi er mildest talt begejstrede for at kunne give en god slat penge til naturbevarende tiltag - takket være vores gode kunder! 
    Find inspiration til julegaverne her

    Friluftsland x Den Danske Naturfond 
    For nogle uger siden havde vi fokus på vores eget miljømærke "Et Grønnere Valg", som vi giver de varer, der efter egen vurdering udmærker sig ved at gøre en ekstra miljøindsats.

    Fra den 1. - 8. november valgte vi at give 10 % af købsværdien på alle solgte "Et Grønnere Valg"-varer til Den Danske Naturfond. Det betyder, at vi nu har givet 83.892 kroner til naturbevarende tiltag. Vi vil gerne sige et stort tak til alle jer, der var med til at støtte projektet ved at købe grønnere produkter i Friluftsland. 6991 m2 skov eller naturområde har vi i fællesskab opkøbt til glæde for den danske natur!

    Se alle "Et Grønnere Valg"-varer her
    Du kan stadig nå at finde dine uld-favoritter på tilbud. T.o.m. torsdag sparer du 20 % på uldbeklædning fra Icebreaker, Aclima, Smartwool og Kari Traa*. Helt perfekt til de lavere temperaturer, som vi lige nu oplever.
    * Uldkampagnen kører t.o.m. torsdag den 25. november 2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Gælder uldbeklædning fra Icebreaker, Aclima, Smartwool og Kari Traa. 
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers