• Klæd dig på efter 3-lags princippet

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Alt du skal vide om lag-på-lag I Spar 20 % på uldbeklædning* I Derfor er uld genialt i vinterhalvåret
    Spar 20 % på uldbeklædning* | Bliv klogere på 3-lags princippet
    se denne email i din browser
    3-lags princippet gør det nemt og overskueligt at klæde sig på, når den står på ture i det fri. Det handler om at tænke i beklædning, der leder fugt væk fra kroppen, isolerer mod kulde og beskytter mod vind og vand. Bliv klogere på lag-på-lag princippet i denne mail, så du får de bedste forudsætninger for at skabe den mest optimale friluftsgarderobe uanset, hvordan vejret arter sig. 

    I denne uge sparer du desuden 20 % på uld*, hvis du vil have helt styr på det inderste lag og de lunende mellemlag.
    Spar 20 % på uldbeklædning*

    Få styr på 3-lags princippet
    Lag på lag – eller 3-lags princippet – holder dig varm og tør og i stand til at regulere temperaturen alt efter aktivitet og klima. Det gøres bedst ved at tænke i lag med temperaturregulerende, isolerende og vejrbeskyttende egenskaber. Ikke alene giver det den bedste komfort – det giver også de bedste forudsætninger for at kunne pakke rygsækken effektivt uden for mange overflødige kilo.

    Inderlag
    Det inderste lag skal være temperaturregulerende og svedtransporterende, da det handler om at regulere temperatur og fugt. Det kan f.eks. gøres ved at bruge et inderlag i uld. 
    Mellemlag
    Mellemlagets funktion er at isolere mod kulde. Samtidig skal det hjælpe med at transportere sved væk fra kroppen. En fleece er oplagt at bruge som mellemlag året rundt. 
    Yderlag
    Yderlagets funktion er vejrbeskyttelse. Laget skal beskytte mod regn, vind eller begge dele. En hardshell er at foretrække, når vejret er både vådt og blæsende, mens en softshell kan være en god løsning, når der er brug for maksimal åndbarhed frem for beskyttelse mod regn. 

    I ustadigt vejr med mulighed for dagsregn eller på vinterens ture, vil en hardshell dog være at foretrække. 

    Selvom vi kalder det for "3-lags princippet", er det naturligvis muligt - og nogle gange nødvendigt - at klæde sig i mere end tre lag, afhængig af vejret. Det vil ofte være for ekstra varme i koldt vejr. Læs hele blogindlægget om 3-lags-princippet her.
     
    Læs mere om lag-på-lag princippet her
    Uld i vinterhalvåret: 5 gode grunde 
    Uld er som bekendt genialt hele året rundt, takket være uldens temperaturregulerede og svedtransporterende egenskaber (blandt andet). Men hvad er det lige præcis, der gør uld velegnet til vinterhalvåret? Vi giver dig 5 gode grunde til at bruge uld i vinterhalvåret i blogindlægget her.
    5 gode grunde til at bruge uld i vinterhalvåret
    * Kampagnen kører t.o.m. torsdag den 25. november 2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Gælder uldbeklædning fra Icebreaker, Aclima, Smartwool og Kari Traa.
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers