• Sådan vasker du din dunjakke korrekt

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Video-guide: Lap hullet i din dunjakke I Spar 20 % på varme jakker*
    Spar 20 % på varme jakker* | Vask og reparation af dunjakker
    se denne email i din browser
    Det er ved at være sæson for de tykke dunjakker, der holder dig effektivt varm, når temperaturerne falder. Også om sommeren og i mellemsæsonerne kommer dunjakken til sin ret - blot i tyndere udgaver. Men dun er et naturprodukt, der kræver lidt særlig omtanke ved brug og vask. Vi guider derfor til vask af dunjakker, og i videoen længere nede i mailen viser vi, hvordan du nemt kan reparere huller i din dunjakke. På den måde undgår du, at dunene lækker eller at hullet bliver større.

    I denne uge sparer du desuden 20 % på varme jakker* - så kan vinterkulden bare komme an!
    Spar 20 % på varme jakker*

    Få dunjakken til at yde optimalt og holde længere
    Dun er et naturprodukt som kræver særlig omhu og omtanke ved brug og vask. Bliver dunene våde/fugtige i forbindelse med brug – f.eks. på grund af regn, sne eller sved – er det vigtigt at få tørret dem igen hurtigt. Hvis dunene efterlades våde eller fugtige for længe eller for ofte, vil de klumpe sammen og miste noget af deres fylde og derved isoleringsevne. Korrekt vask og efterfølgende tørring vil genskabe dunenes oprindelige fylde, isoleringsevne og komfort.

    Brug produkter egnede til dun
    Når dunjakker skal vaskes eller imprægneres, er det vigtigt at bruge et produkt, der er skånsomt og ikke ødelægger dunenes isoleringsevne. Udover at vælge de rette produkter, er det også vigtigt at kende til et par generelle retningslinjer for vask af dunjakker.

    På bloggen finder du en guide til vask af både dunjakker og dunsoveposer, så dine dunprodukter kan yde optimalt og holde i flere år.
    Læs guiden til vask af dunjakker
    Se alt "vask og imprægnering" i webshoppen
    Se video-guiden til, hvordan du selv kan reparere huller i din dunjakke - hvis uheldet skulle være ude.
    Sådan reparerer du huller i din dunjakke
    Skulle du være så uheldig, at der kommer hul i din dunjakke, kan hullet heldigvis repareres forholdsvis nemt. Vi har teamet op med Outdoor Equipment Service, der er specialister i reparation af outdoorbeklædning, for at vise, hvordan du nemt selv kan lappe huller i din dunjakke. Det kan bruges, hvis du er på tur når hullet opstår, eller som en midlertidig løsning, inden du får jakken repareret hos en professionel. 
    Se video-guiden her
    * Kampagnen gælder t.o.m. mandag den 15. november 2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Fjällräven er undtaget kampagnen.
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers