• Få dit udstyr til at holde længere

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Guide til vask og imprægnering af skaltøj I Gør vandrestøvlerne klar til efterår og vinter I 10 % naturbonus i denne uge
    En Grønnere Uge | Forlæng levetiden på støvler og skaltøj
    se denne email i din browser
    Det meste friluftsudstyr kræver pleje og vedligehold for at kunne yde optimalt. Passer du godt på dit udstyr, holder det også i flere år - det er både godt for pengepungen og miljøet. I mailen her får du hjælp til vask og imprægnering af skaltøj, og så sætter vi fokus på at gøre støvlerne klar til vinter. 

    For at gøre denne uge lidt grønnere, giver vi desuden 10 % til naturen, når du køber varer mærket med "Et Grønnere Valg". Læs mere længere nede i mailen.
    Se alle Et Grønnere Valg-varer her
    Få vandrestøvlerne klar til vinteren
    En forudsætning for at få vandrestøvlerne til at holde længere er, at de plejes og vedligeholdes jævnligt. Det gør også støvlerne i stand til at modstå vind og vejr på bedste vis. 

    Start med at fjern snørebånd fra støvlerne og vask snavs og skidt af med en våd klud. Tilsæt evt. lidt mild sæbe ved genstridig snavs. Lad støvlerne tørre. Sæt dem ikke foran brændeovnen eller på en radiator. Det udtørrer læderet.
    Vælg det rette plejemiddel
    Når støvlerne er tørre, skal de have noget plejemiddel. Det er vigtigt at vælge det plejemiddel, der passer til den type støvle, du har. Fuldlæderstøvler kræver lidt anden pleje end støvler med vandtæt membran eller i syntetiske materialer og nubuck. Læs den udførlige guide til pleje og vedligehold af vandrestøvler her, eller få vejledning i din lokale Friluftsland-butik.  

    Her er det et par fuldlæderstøvler, der skal gøres klar til vinter. De har godt af et lag voks, som både plejer læderet og gør støvlen vandafvisende. I den fulde guide giver vi et lille tip til, hvordan du nemmest gnider voks ind i læderet. Men et tip vi også kan dele er at bruge fingrene. Det får voksen til at række længere, fordi produktet ikke ender i en klud i stedet for på støvlen. Efterfølgende kan overskydende voks gnides ind med en tør klud eller et viskestykke. 
    Giv gummikanter silikone
    Vil du give støvlerne optimal pleje, kan du bruge silikone. Det er med til at blødgøre og smidiggøre gummiet, så det ikke sprækker. 

    Herefter kan snørebåndene sættes tilbage i støvlen (evt. er snørebåndene også blevet skyllet i lidt sæbevand, hvis de er meget beskidte). Sådan - støvlerne er nu klar til at hamle op med mudder, regn og slud. Og så gør det jo heller ikke noget, at støvlerne bliver pæne at se på!
    Læs hele guiden og få vandrestøvlerne til at holde længere
    Se alle plejeprodukter i webshoppen
    Guide til vask og imprægnering af GORE-TEX og andre vandtætte membraner
    Skalbeklædning skal vaskes regelmæssigt for at forlænge både levetid og funktion. Så vær ikke bange for at smide skaljakke og skalbukser i vaskemaskinen med jævne mellemrum. På den måde får du det fulde udbytte af dit vandtætte tøj - uanset om du har at gøre med GORE-TEX eller andre vandtætte membraner. 

    Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvordan du vasker det og hvilket vaskemiddel, du bruger. Læs guiden til vask og imprægnering af skaltøj og find ud af, hvorfor det er så vigtigt at holde det rent og fri for snavs og sved.
    Læs guiden og få skaltøjet til at holde længere
    Giv tilbage til naturen
    I denne uge sætter vi fokus på vores sortiment af "Et Grønnere Valg"-varer. Hver gang du køber et produkt med "Et Grønnere Valg"-mærket giver vi 10 % til Den Danske Naturfond. Så vær med til at give tilbage til naturen, når du handler i din lokale Friluftsland-butik eller på webshoppen. 

    Et Grønnere Valg er Friluftslands eget miljømærke, som tildeles de varer, hvor der efter vores egen vurdering er gjort en ekstra indsats for milljøet - enten i valget af materialer eller i produktionen. 
    Se alle Et Grønnere Valg-varer her
    * En Grønnere Uge-kampagnen kører t.o.m. mandag den 8. november 2021. Når du handler varer mærket med Et Grønnere Valg, giver vi 10 % af købsværdien til Den Danske Naturfond der køber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark. 
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers