• Speciale Jubileum Nativ met 19,5 punten

    From: wijnbeurs.nl nl Feb-24-2021 10:48:am
    98 Maroni punten | ✓ Binnen 1 werkdag in huis ✓ Altijd blindgeproefd ✓ 100% proefgarantie

    98 Maroni punten | Bekijk de webversie

    Wijnbeurs
    Rode wijnWitte wijnRoséWijnpakkettenAanbiedingen

    Geachte wijnliefhebber,

    Vanwege onze jarenlange samenwerking met wijnhuis Nativ hebben we nu een primeur: de speciaal voor ons jubileum gemaakte 2018 Nativ Anniversary! Gemaakt van de beste vaten Nativ Blu Onice en Nativ Eremo San Quirico van 200 jaar oude stokken. Met als resultaat een rijk genuanceerde, romige krachtpatser vol fruit, vanille en mokka. Een echte icoonwijn met 98/99 punten van Luca Maroni en 19,5/20 wijnbeurspunten.

    BEKIJKEN

    Majestueus
    Diep warm donkerrood van kleur. Indrukwekkend rijke geur van gebald donker bosfruit, zoete kersen, cacao, mediterrane kruiden en zoetkruidig eiken. Kamerbreed en enorm rijk van smaak vol malse zoete donkere kersen, bosbessen en wilde bramen met vanille, melkchocolade en romige mokka van het eiken. Minutenlange afdronk. Majestueuze Jubileum Nativ met 98/99 punten van Luca Maroni en 19,5/20 Wijnbeurspunten.

    ‘Nativ schatkist’
    De wijn is gebotteld op een ultra zware bewaarfles met diepe ziel en per 6 flessen verpakt in originele houten ‘Nativ schatkist’. Zorg dat u een kist te pakken krijgt, want dit is buitengewoon lekker. Nu voor u van € 133,19 voor slechts € 99,95 per kist!

    DIRECT IN WINKELMAND

    WIN: Nativ-reis

    Het Wijnhuis Nativ heeft een prachtige reis t.w.v. € 2.500 voor 2 personen in een 4 sterren Spa & Welness hotel op het kleine eiland Ischia vlakbij Napels ter beschikking gesteld. Alles wordt verzorgd; de vluchten, transfers en boottocht naar het eiland. U krijgt bovendien ook nog eens € 500 zakgeld. Meedoen is simpel: wanneer u een kist van de Nativ Anniversary bestelt gedurende de actieperiode maakt u automatisch kans!

    DOE MEE

    Wijn ontdekkingen

    Ter ere van ons 45-jarig jubileum kunnen alle wijnliefhebbers profiteren van de wijnkoers trouvailles, die normaal exclusief zijn voorbehouden voor premiumleden. Bekijk ze hier allemaal.

    Château Bellevue de Bonneau Montagne Saint-Émilion

    Frankrijk

    Château Bellevue de Bonneau Montagne Saint-Émilion

    Na jarenlange rijping op fles is deze Montagne Saint-Émilion nu mooi versmolten en rijk van smaak vol kersen, cassis en peperkoek.

    € 11,99 € 9,99

    BESTEL
    Ams Tram Gram 'Altitude' Calmel & Joseph Chardonnay

    Frankrijk

    Ams Tram Gram 'Altitude' Calmel & Joseph Chardonnay

    Wereldkampioen Chardonnay met een Bourgondisch karakter. Met goud bekroond op het beroemde concours ‘Chardonnay du Monde’.

    € 11,49 € 8,79

    BESTEL
    Château de l'Hoste Blanc 'Classique' Entre-Deux-Mers

    Frankrijk

    Château de l'Hoste Blanc 'Classique' Entre-Deux-Mers

    Breed, rijk en geconcentreerd van smaak vol passievrucht, ananas en gele grapefruit met grip, een textuur en een goede frisheid. 18 punten!

    € 12,99 € 9,99

    BESTEL

    Onze klanten zeggen 

    score
    trustpilot
    trustpilot
    score
    Wijnbeurs
    phone

    0294-788103
    Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00
    Zaterdag 08:30 - 14:00

    email

    [email protected]
    Wij beantwoorden graag uw vraag

    Volg ons

    payment

    Deze aanbieding is geldig t/m 07-11-2021. Met de winnaar van de Nativ-reis wordt na het verlopen van de actieperiode persoonlijk contact opgenomen. Deze reis vindt na overleg plaats in mei of september 2022. Deze actie is niet geldig op reeds geplaatste bestellingen. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten.

    © 2021 Wijnbeurs | Badweg 48, 8400 AA Gorredijk

    Algemene voorwaarden | Privacybeleid

    U heeft dit bericht ontvangen omdat u staat ingeschreven met krazypromo

    Klik hier om u uit te schrijven

wijnbeurs.nl nl Email Offers