• 🌟 Laat ze stralen!

    From: Kleertjes.com NL Feb-24-2021 10:48:am
    Lees de nieuwste blogs! ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

    Heb jij hem al voorbij zien komen? We hebben een nieuwe campagne en daar zijn we apetrots op. In deze blog kun je onze nieuwe campagne bekijken, maar ook meer lezen over het verhaal achter de campagne. Benieuwd geworden? Lees én kijk dan snel verder!

    Lees de nieuwste blogs!

    Het zelfvertrouwen van je kind vergroten

    Als ouder wil je alleen het allerbeste voor je kind. Tegenwoordig wordt er steeds meer van ze verwacht. Deze druk kan invloed hebben op het zelfvertrouwen. Wij vinden dat kids alle support verdienen om zich volop te ontwikkelen! Wil jij je kind ook helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen? Dit kun je doen!

    De pluspunten van vrij spelen

    Wij ouders doen er vaak alles aan om onze kinderen te vermaken. Want hoe leuk is het om samen tijd door te brengen? Als het aan een aantal psychologen en pedagogen ligt, moeten we dit anders aanpakken. Volgens hen is het belangrijk dat kinderen meer vrij gaan spelen. Wij zochten uit waarom vrij spelen goed is voor kinderen.

    Thuis op je gemak passen en alleen betalen wat je wilt houden
    paskamer thuis
    snelle levering
    gratis verzenden
    gratis retourneren

    *Actievoorwaarden

    Aanbiedingen zijn niet geldig op de items van externe verkopers
    Check hier de actievoorwaarden

    Xqbly, wat vind je van deze e-mail?
    I like it!

    I like it

    Kan beter

    kan beter

    Persoonlijke service

    Bel +31(0)314-320120 of mail [email protected]

    Openingstijden: ma-vr van 09:00-21:00

    LIKE ONS OP FACEBOOK

    LIKE ONS OP FACEBOOK

    VOLG ONS OP INSTAGRAM

    VOLG ONS OP INSTAGRAM

    bij ons winkel je veilig
    thuis winkel thuiswinkel
    be commerce becommerce
    retailer of the year

Kleertjes.com NL Email Offers