• Icebreaker: Bæredygtighed, komfort og funktionalitet

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Derfor er uld genialt om sommeren I Kvalitetsuld fra Icebreaker I Spar 20% på madgrej og udvalgt udstyr*
    Icebreaker | Et funktionelt og behageligt valg
    se denne email i din browser

    Merinould til aktivt udeliv - hele året rundt
    Slidstærkt, let og blødt; Merinould fra Icebreaker er ikke kun lig ultimativ komfort, men er også et mere bæredygtigt valg. Samtidig er der en masse gode egenskaber ved uld, som gør det velegnet sommer såvel som vinter takket være uldens svedtransporterende, temperaturregulerende og bakterieresistente egenskaber. 

    Se alt uld fra Icebreaker her
    Funktionalitet, bæredygtighed og komfort
    Icebreaker leverer uldbeklædning i topklasse, for der er forskel på kvaliteten af uld og på, hvordan det er indsamlet. Icebreaker bruger udelukkende merinould fra New Zealandske får og samarbejder kun med fårefarmere, som lever op til meget strikse krav omkring dyrevelfærd. 


    Men det er ikke kun dyrevelfærd, der er i fokus i produktionen af Icebreakers produkter. 
    Bæredygtighed er nemlig endnu et vigtigt aspekt. Derfor er Icebreakers mål, at 100 % af produktionen består af naturlige fibre i 2023. i 2021 var Icebreaker allerede oppe på 91 %. Men selvom merinould i sig selv er en naturlig fibre, så bruges der i produktionen også en lille procentdel af syntetiske materialer som nylon, polyester og elastan, der er med til at gøre tøjet mere slidstærkt og komfortabelt - fx er der elastik i livet på Icebreakers undertøjskollektion. 
    Fra hverdagsbrug til aktivt udeliv
    Derfor arbejder Icebreaker på at udvikle naturlige alternativer til de syntetiske materialer, så de kan nå de sidste 9 % i 2023. Det er både godt for kroppen og for planeten.

    Komfort er nemlig et nøgleord, når det kommer til uldbeklædning fra Icebreaker. Merinoulden føles behagelig mod huden og de gode egenskaber gør det velegnet til både hverdagsbrug og aktivt udeliv. 
    Se alt Icebreaker til kvinder
    Se alt Icebreaker til mænd
    Læs mere om Icebreakers resultater og visioner og bliv klogere på, hvordan de arbejder hen imod mere bæredygtighed i både forsyningskæden og produktionen i deres Transparency Reports
    Funktionel beklædning til sommerens aktiviteter
    Mange forbinder uld med noget, der hører vinteren og de kølige måneder til. Men uld er faktisk et fremragende valg hele året rundt - ikke mindst om sommeren, hvor du får glæde af uldens temperaturregulerende egenskaber. 
    Læs mere her
    * Kampagnen varer t.o.m. mandag den 23. maj, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. 
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers