• Ny Fjällräven Kånken Art kollektion ude nu!

    From: Friluftsland May-04-2021 14:11:pm
    Støt naturen, når du køber Kånken Art I Opdatering på Ukraine indsamlingen I Vinderen fra åbningsfesten er fundet
    Kånken Art '22  | Opdatering på Ukraine-indsamling
    se denne email i din browser

    Nyhed: Fjällräven Kånken Art 2022
    Den nye Kånken Art-kollektion er netop landet i butikkerne og på webshoppen. Se de farverige detaljer og det inspirerende design - og husk, at når du køber et Kånken Art produkt, er du med til at give tilbage til naturen.

    Vi giver også en lille opdatering på indsamlingen til Ukraine og offentliggør vinderen af konkurrencen, der blev afholdt på åbningsdagen i København.

    Se Kånken Art '22 kollektionen her
    Udforsk Kånken Art 2002 - Free Horizon
    Den 4. version af Kånken Art er nu lanceret, og i år er den designet af kunsteren og fotografen Tekla Evelina Severin. Farve er nøgleordet i den nye kollektion "Free Horizon", som er inspireret af naturens åbne vidder, linjer, former og farver.

    Nobody does color like nature, lyder det fra den svenske designer.

    Tekla er også stærkt inspireret afvarme, solbeskinnede breddegrader, øhavets forrevne klipper og marker dækket af højrøde valmuer i glødende solnedgange.
    1% til naturen
    Som altid går 1% af hvert Kånken Art køb til miljø- og naturbevarende formål gennem The Arctic Fox Initiative. Det er en måde for Fjällräven at skabe engagement og økonomisk støtte til ideer og projekter, som sætter naturen forrest.

    Kånken Art 2022 findes i tre farvenuancer og fire forskellige Kånken-modeller; Den klassiske Kånken, Kånken Laptop 15", Kånken Mini og Kånken Sling.

    Find Kånken Art i vores butikker og på webshoppen fra i dag den 22. april. 
    Udforsk Kånken Art '22 kollektionen her
    Vi blev fuldstændigt overvældet af den enorme opbakning der var til den indsamling af tøj, fodtøj og udstyr til Ukraine, som vi satte i gang umiddelbart efter den russiske invasion. Det samme blev vores svenske søsterselskab Naturkompaniet og vores oprindelige samarbejdspartner, NGO’en Filipus, og vi kunne med det samme se, at de indsamlede mængder var langt over hvad Filipus kunne håndtere. Heldigvis lykkedes det meget hurtigt gennem herboende ukrainere, at finde alternative kanaler, og alt er nu distribueret:
    • To store lastbiltrailere med hver 33 paller er leveret og fordelt i Ukraine, bl.a. til Kharkiv, Ohtirka og Kiyv.
    • De resterende 13 paller er fordelt til 4 modtagecentre i Danmark gennem Dansk Røde Kors.
    Vi vil endnu engang sende en stor tak til alle, der har bidraget. Både med indsamlingen, men også med at få tingene frem til de rette modtagere, herunder DSV, der har hjulpet med transporten frem til den polsk/ukrainske grænse, og selvfølgelig ikke mindst dem der har stået for transport og fordeling i Ukraine.
    Vinderen af konkurrencen vi afholdt ved åbningsfesten i København er fundet! Stort tillykke til Stefanie Bondy, der kom tættest på de 13,15 kg, som duffelbag’en vejede.

    Tak til alle der kom og fejrede åbningen og deltog i konkurrencen! Stefanie har fået direkte besked pr. mail.
    BUTIKKER
    KUNDESERVICE
    33 14 51 50
    [email protected]


    FØLG OS

        
    Friluftsland
    Frederiksborggade 52
    København K 1360
    Denmark

    Add us to your address book
    Hvorfor får du denne email? Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside eller via en af vores konkurrencer.

    Synes du ikke længere om vores nyhedsbreve, så
    klik her for at afmelde dig.

Friluftsland Email Offers